Contact

Orde van Vlaamse Balies

Staatsbladsstraat 8
1000 Brussel

Tel:. +32 2 227 54 70
Fax +32 2 227 54 79
KBO 0267.393.267

info@advocaat.be

Facebook Twitter

Wie is wie bij de OVB?


Hebt u een specifieke vraag? Gebruik de zoekfunctie of vind hier een lijst van alle stafmedewerkers. Klik op een thema en vind een medewerker die u kan helpen.
 
 

Vind een medewerker

Pers

Contacteer onze persdienst en lees onze persberichten.

De Orde van Vlaamse Balies is gelegen in een zijstraat van de Koningsstraat, vlakbij de Congreskolom.

Trein

U spoort naar het station 'Brussel Centraal'. Aan de hoofduitgang slaat u de straat rechts in (Putterij). Vanaf de verkeerslichten volgt u de Koloniënstraat tot het kruispunt met de Koningsstraat, die wandelt u links in. Na 200 m slaat u rechts de Staatsbladsstraat in.

Tram

Trams 92 en 93 stoppen vlakbij de Congreskolom.

Metro

Halte ‘Park’ van lijn 1 of 5 is gelegen op de hoek van het Warandepark, aan het kruispunt van de Wetstraat met de Koningsstraat. U bereikt de Orde van Vlaamse Balies op 5 minuten loopafstand. Halte ‘Kruidtuin’ van lijn 2 (lijn 2 volgt de kleine ring van Brussel). U verlaat dat metrostation via de uitgang vlakbij het Rijksadministratief Centrum. U stapt enkele minuten richting centrum, tot net voorbij de Congreskolom en slaat de Staatbladsstraat links in. Via www.mivb.be kunt u uw traject plannen.

De Orde van Vlaamse Balies is gelegen in een zijstraat van de Koningsstraat, vlakbij de Congreskolom.

Vanaf E40-Gent

U neemt richting Brussel/Koekelberg (schuin links) en volgt de R20 tot Koekelberg. U rijdt de tunnel in aan Koekelberg en volgt de tunnels tot de uitrit 'Madou'. Aan het kruispunt slaat u rechts af. U rijdt rechtdoor tot aan de Congreskolom.

Vanaf E40-Leuven

Op de E40 kiest u de tunnel 'Centrum - Europese Instellingen'. Wanneer u de tunnel verlaat, bent u in de Kortenberglaan, die volgt u tot het rond punt van het Shumanplein. Op het Shumanplein slaat u de tweede straat in: de Wetstraat. U rijdt de Wetstraat door tot het kruispunt met de Koningsstraat. U draait de Koningsstraat rechts in. Vóór de volgende lichten vindt u het gebouw van de OVB in de Staatbladsstraat.

Vanaf A12-Antwerpen

U rijdt rechtdoor op de A12 voorbij Strombeek-Bever/Heizel en volgt de snelweg tot Brussel. U volgt vervolgens de N277 (Koninklijk Parklaan). U rijdt rechtdoor via de N277a (Jules De Troozsquare/Koninginnenlaan) en komt aan in de Koningsstraat. Vlak voorbij de Congreskolom vindt u de Staatsbladsstraat.

Vanaf E19-Antwerpen

U rijdt links de ring van Brussel op richting Namen/Luik/Zaventem. Op de ring neemt u de afrit Leuven, Brussel. U volgt Brussel en komt op de E40 (zie vanaf E40-Leuven) of u rijdt rechts de ring van Brussel op richting Gent. Op de ring neemt u afrit A12 en volgt richting Brussel (zie vanaf A12-Antwerpen).